Researchpartners en producten

agco_logo_187
agrifirm_logo
agritipsmalllogo
android-market-icon
dlv logo nieuw rgb
Eurofins-Agro---LowRes
groen kennisnet
homburg
isafruit
kwh-logo
lami_logo
logo nedato groen
logo probotiq
logo_agrovision
logo_bioconnect
logo_phero
logotykertech
lto-noord-rgb
mlhdlogo_85pct
nemadecide1_logo
prime diag. blauw-groen
steketee logo
stw
terrasphere
yara
zlto logo

Precisielandbouw events

No events

Demo 1: Digitale Aanvraag Bemonstering

De demo werkt als volgt. Om makkelijk bij Uw kavel te komen toetst U de plaatsnaam en/of straat in en geeft U een return. Google maps springt naar de opgegeven locatie binnen Nederland. U kunt nu Uw kavel zoeken en het vlaggetje droppen om de kavel te merken.

Als U daarna ook de rest van de gegevens invult – inclusief Uw e-mail – krijgt U een voorbeeld van een orderbevestiging toegestuurd met een pdf met de plattegrond, het vlaggetje en de x,y coordinaat.

Er is ook een tweede mogelijkheid. Klik op de tekst Hier kunt U de kavel intekenen. Nu kunt U met de cursor Uw kavel intekenen. De kavel is het hele gebied begrensd door wegen, sloten etc. Zoom daarvoor zoveel mogelijk in. Het maakt niet uit als een gedeelte van de kavel buiten het scherm komt te liggen. U kunt de kaart verschuiven tijdens het tekenen door de rechtermuisknop in te drukken en vast te houden om de plattegrond te verschuiven.

Klik op een hoekpunt van de kavel op de plattegrond en begin de kavel in te tekenen. klik op elke hoekpunt van Uw kavel. Doe dat zo vaak als nodig. Met dubbelklikken sluit U het tekenen van de kavel af. U kunt ook de tekening verbeteren, hoeken toevoegen, weghalen of verschuiven als de eerste poging niet helemaal bevalt.

Uw kunt de bewerkingsrichting (de rode lijn) wijzigen en een gewasperceel aangeven dat moet worden bemonsterd. Als U alles hebt ingevuld en verstuurd ontvangt U twee e-mails met alle informatie in een pdf. De eerste is de orderbevestiging; De tweede voorbeeld een e-mail die naar de bemonsteraar zou gaan. In deze e-mail zit ook een link naar een volgende demo Demo 2. Hier kunt U Uw kavel zien opgesplitst volgens de gekozen bemonsteringsmethode.

Hier kunt U de demo vinden: http://www.dobs.nl/BemonsteringsAanvraag/nl/Default.aspx

Link naar oudere artikelen in ons Nieuwsarchief

Go To Top